«Zelta mikrofona» producenti neatklāj šova vadītāja vārdu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Kurš šogad vadīs Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» ceremoniju? Šovs paredzēts jau rīt, bet tā producenti apņēmušies vakara vadītāja vārdu paturēt noslēpumā līdz pēdējam brīdim.

«Gribam, lai tas ir pārsteigums, lai vadītājam netiek uzlikti zīmogi. Citādi tas tiks apspriests, vēl pirms kaut kas ir noticis,» portālam TVNET stāstīja producente Elita Mīlgrāve.

Ilgus gadus balvas pasniegšanas ceremonijā publiku smīdinājis Fredis. Mīlgrāve apliecināja, ka mākslinieks «parādīsies un būs arī uz skatuves», bet saistībā ar vakara vadītāju viņa nevēlējās radīt vietu spekulācijām.

Pēc Mīlgrāves teiktā, mūziķi ir ļoti priecīgi šogad atgriezties Dailes teātrī, kur iepriekš piedzīvoti jauki brīži. «Domāju, ka tieši vides maiņa šogad radīs īpašu atmosfēru,» teica producente.

«Zelta mikrofona» balvu pasniegšanas ceremonijā tiks atklāti ne tikai šā gada veiksmīgākie mūziķi dažādās kategorijās, bet arī parādīta dažādība Latvijas mūzikā. Ceremonijā uzstāsies gan zvaigznes, gan arī jaunie mūziķi. Producenti izvēlējušies dažādu žanru mūziķus, parādot arī tos balvai nominētos māksliniekus, kuri tik bieži nav bijuši uz skatuves. «Tāpat mūs interesē tie mūziķi, kuri var uzstāties dzīvajā, darot to operatīvi un profesionāli, jo sagatavošanās laiks katram priekšnesumam ir ļoti īss. Svarīgs ir arī šovs un pirmatskaņojumi,» par kritērijiem mūziķu izvēlē koncertam stāstīja Mīlgrāve.

Uz skatuves Dailes teātrī otrdienas vakarā kāps koris «Latvija» diriģenta Māra Sirmā vadībā, kuru uz klavierēm pavadīs maestro Raimonds Pauls. Pilnīgi citas vēsmas nesīs grupas «Pienvedēja piedzīvojumi» uzstāšanās. Ar dziesmu no sava jaunā albuma uzstāsies arī Intars Busulis. Uz skatuves kāps arī Dons, hiphopa mūzikas projekts «Mesa» un džeza mūziķis Deniss Paškevičs ar saviem ārzemju kolēģiem.

Pasākumā varēs iepazīt arī jaunos censoņus «Audience Killers» un «Nando», kā arī dzirdēt tos, kuri turpina savu mūzikas karjeru, - «Dagamba», Aminata, Linda Leen, un «ElektroFolk».

Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» otrdien, 28.februārī, tiks pasniegtas 19 nominācijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu