Virga: «Neesmu bijis nekādā reanimācijā!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Uz janvārī notikušo «Muzikālās bankas 2016» balvu pasniegšanas ceremoniju Ventspilī leģendārais rokeris Ainars Virga neieradās. Tagad viņš intervijā žurnālam «Kas Jauns» saka, ka nu ar veselību viss ir kārtībā. «Krīze bija uz divām dienām, bet vēl tagad man cilvēki zvana un jautā, kā iet, piesola sagādāt baigo dakteri, kas var palīdzēt! Neesmu bijis nekādā reanimācijā. Muļķības! Man sāpēja mugura, ārsti izdarīja, kas bija vajadzīgs. Kāpēc mani pataisīt par nelaiķi? Es tāds vēl neesmu!» viņš paziņo.

Atgādinām, ka pirms dažām nedēļām Ainara draugi vēstīja, ka mūziķi piemeklējušas nopietnas veselības problēmas. Versijas bija dažādas: baumoja, ka Ainars atsācis lietot alkoholu; runāja, ka Virga saaukstējies; cīnās ar stiprām muguras sāpēm... Bija pat tādi gudrinieki, kas ziņoja – no drošiem avotiem zināms, ka Ainars nogādāts reanimācijā.

Žurnālam Virga atzina, ka viņam ar veselību tagad viss ir kārtībā un lielā ažiotāža par viņa kritisko veselības stāvokli esot sacelta nepamatoti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu