«Peter Levics» izdod jaunu 4 dziesmu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Peter Levics», kas ir grupu «Tramplīni» un «The Briefing» dalībnieku projekts, laidis klajā jaunu četru skaņdarbu mazalbumu (EP) «Narcissism and Doubts». Projektā darbojas brāļi Peterlevici - Māris un Juris, kuri šobrīd mitinās Londonā.

Salīdzinot ar iepriekšējiem izdevumiem, šis albums ir dinamiskāks, ekspresīvāks, kā arī nedaudz eksperimentālāks. Albumā iespējams saklausīt kaut ko no rotaļīgām vijoles melodijām, līdz pat vietām psihedēliska skanējuma aprisēm, ko pavada ritmiski vijīgi delay ģitāras motīvi.

Albums ir izdots un pieejams Peter Levics Bandcampmājas lapā. Iespējams arī iegādāties īpašus mākslinieku pašizgatavotus videi draudzīga iepakojuma CD.

Albums nopērkams arī digitālā versijā.

Foto: Publicitātes foto

Brāļi Peterlevici savu muzikāli radošo darbību ir sākuši 90. gadu beigās indie apvienībā «Tramplīni». Vēlāk Juris aktīvi darbojies grupā «The Briefing». Peter Levics debijas EP «Proletariat sonatas» tika izdots 2012. gadā. Kompozīcija «Proletariat sonata nr. 3» tika iekļauta ASV izdevniecības Mythical records izdotajā kompilācijas albumā «Odyssey of Rapture vol 2». Savukārt 2015. gada nogalē tika izdota «12 mēnešu svītu» projekta pirmā daļa Vācijas izdevniecības Unperceived records paspārnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu