Ūdrīša iznāciens «Zelta mikrofonā» saviļņo sociālos tīklus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Kopā ar mūziķa Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša sievu Ilonu Balodi-Ūdri par avārijā cietušā mūziķa pakāpenisko atveseļošanos priecājas visi, ne tikai tie, kam rūp pašmāju mūzika. To apliecināja arī fakts, ka vakardienas «Zelta mikrofona» ceremonijā Ūdris un Balode tika sveikti ar aplausiem un kājās stāvot. Tomēr sociālajos tīklos pēc emocionālās mūziķa parādīšanās uz skatuves ratiņkrēslā un mēģinājumiem pateikt «paldies» viedoklis par notikušo dalās.

«Šovakar apraudājos divreiz. Kad Ūdrītis uznāca uz skatuves un kad Dons nedabūja balvu,» vēsta kāds ieraksts tviterī.

«Vai tiešām Ūdrītis vēl tā jāmoka pēc visa pārdzīvotā? Doma it kā laba, bet nu asariņa pilnīgi nobira,» raksta tvitera lietotāja Aija.

«Mēs sakām lielu paldies jums, jo, tikai pateicoties jums, Rolands var būt kopā ar mums šeit,» runas ievadā teica Ilona. Viņa piebilda, ka daudzi mūziķi ir palīdzējuši viņas vīram, arī nodevuši asinis. «Tavās dzīslās rit citu mūziķu asinis,» teica Ilona.

Novēlam Ūdrītim vēl straujāku izveseļošanos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu