Intars Busulis ar koncertu prezentē jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Vakar Spīķeru koncertzālē viens no pašmāju popmūzikas lielākajiem spīdekļiem - dziedātājs Intars Busulis svinīgā atmosfērā ar uzkodām, dzērieniem un prominentiem viesiem (Māra Zālīte, Valdis Zatlers u.c.) prezentēja savu jauno studijas albumu «Nākamā pietura». Pasākumā Busulis un pavadošie mūziķi - apvienība «Abonementa orķestris» dzīvajā izpildījumā atskaņoja visas albuma dziesmas tādā secībā, kā tās iekļautas diskā. Aplūko foto!

Albums ierakstīts tepat Latvijā, dziesmu mūzikas autori ir Kārlis Lācis un Intars Busulis. Pirmais albuma singls - «Miglas rīts» 2016. gada laikā ir kļuvis klausītājiem ļoti iemīļots, vairākas nedēļas noturoties mūzikas top pirmajās vietās. Kā singli izdoti arī albuma tituldziesma (mūzikas autors Kārlis Lācis, teksta autore dzejniece Māra Zālīte) un «Debesis».

Tiek tirgotas arī biļetes uz albuma veicināšanas koncertiem vairākās Latvijas pilsētās.

Koncerti notiks: 12. maijā Vidzemes koncertzālē Cēsīs, 19. maijā Latgales vēstniecībā GORS Rēzeknē, 26. maijā Lielajā dzintarā Liepājā un 16. jūnijā k/z Dzintari Jūrmalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu