«Eolikas» Dainis Dobelnieks: «Izskatos labi, tikai bez kājas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Februāra sākumā dziedātāja Olga Rajecka fonda «Līdzskaņa» atklāšanas pasākumā pastāstīja, ka viņas grupas «Eolika» skatuves partneris Dainis Dobelnieks (60) nokļuvis nopietnās grūtībās – pagājušā gada nogalē viņš zaudējis kāju. Tiesa, tas neliedz dziedātājam piedalīties sabiedriskajā dzīvē - otrdienas vakarā viņš kopā ar sievu Ingu ratiņkrēslā apmeklēja mūzikas balvas «Zelta mikrofons» ceremoniju. «Izskatos labi, tikai bez kājas,» viņš atklāj sarunā ar izdevumu «Vakara Ziņas».

Atgādinām, ka šo fondu izveidoja Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA), sadarbojoties ar organizāciju «Ziedot.lv». Fonda mērķis ir palīdzēt un atbalstīt grūtos brīžos nonākušos Latvijas mūzikas izpildītājus un producentus.

Pats Dobelnieks ir apņēmības pilns turpināt muzicēt. Viņš gatavojas izdot savu soloalbumu (iepriekšējais izdots 1999. gadā) un plāno piedalīties «Eolikas» dziesmu komponista Borisa Rezņika 70 gadu jubilejas koncertā.

Viņš saka, ka liels atbalsts ir viņa sieva Inga. «Ja Dievs nebūtu devis šo sievu, manis vairs nebūtu,» viņš saka.

Mūziķis cer nākotnē uz kājas protēzi, lai pilnvērtīgi varētu atgriezties uz skatuves.

Novēlam veselību!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu