Edavārdi izdod jaunu albumu «Īstas acis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pašmāju reperis Edavārdi laiž klajā jaunu albumu «Īstas acis». Ierakstā iekļautas desmit kompozīcijas, par kuru muzikālo pavadījumu ir parūpējušies tādi latviešu bītmeikeri kā Kashuks, NiklāvZ, Renalds Trakims, Sivick Beats, Noitro, X.O. un Kristaps Ritms.

Dziesmas ierakstīja un apstrādāja vietējā skatuvē pazīstamais bītmeikeris Tablis paša izveidotājā studijā «401». Albumā «Īstas acis» kā vienīgais viesmākslinieks piedalās dziedātāja Kristīne Prauliņa, kuru var dzirdēt četrās dziesmās, kā arī starp dziesmām parādās dažādu Edavārdi draugu balsis.

Kopā ar albumu Edavārdi piedāvā videoklipu dziesmai «Zilie ekrāni», ko veidoja fotogrāfs un režisors Artūrs Krūmiņš (ar Artūra daiļradi var iepazīties viņa mājaslapā). Video tapa sadarbojoties ar veikalu «manekeni.lv» un seno deju grupas «Calendula» dejotājiem Annu un Ingaru.

«Albums «Īstas acis» un dziesma «Zilie ekrāni» ir par sevis meklēšanu informācijas laikmetā. Dziesmās tiek runāts par to, cik bieži savās galvās mēģinām izdzīvot scenārijus un attēlus, kuriem nav nekādas saistības ar vidi, kurā reāli uzturamies. Tas man lika aizdomāties...» – par albumu un video izsakās Edavārdi.

artursart.lv

8. aprīlī klubā «Melnā piektdiena» notiks jaunā albuma prezentācija. Koncerts solās būt viens no lielākajiem izpildītāja karjerā, un tajā bez Edavārdi piedalīsies arī daudzi repera draugi un īpašie viesi. No plkst. 19 koncertu iesildīs vietējā scēnā slavu ieguvušais DJ duets «TUNNDAMN», kas priecēs apmeklētājus ar bagātīgu latviešu repa miksu.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, koncerta sākums 20:00. Biļetes iepriekšpārdošanā ir iespējams iegādāties www.ticketshop.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu