Jelgavnieks Kaupers pārcēlies uz dzīvi Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Jelgavas lepnums - popgrupas «Prāta vētra» solists Renārs Kaupers jau kādu laiku ar ģimeni pārcēlies uz dzīvi Liepājā. Turklāt sestdien, 18. martā, koncertzālē «Lielais dzintars» svinīgā ceremonijā viņš saņēmis titulu «Gada liepājnieks».

Pērn stadionā «Daugava» notikušais grupas koncerts bija viens no apmeklētākajiem pasākumiem Liepājā, pulcējot aptuveni 28 000 klausītāju, un šis ir viens no iemesliem, lai pasniegtu šādu apbalvojumu.

Gods par Renāra goda gadu! #liepaja

A post shared by BrainStorm / Prāta Vētra (@brainstormofficial) on

Portālam «liepajniekiem.lv» Kaupers apliecina, ka nu jau patiešām viņu var vismaz daļēji saukt par liepājnieku, jo kopā ar ģimeni cenšas šeit pavadīt tik daudz laika, cik vien iespējams.

«Mūsu ģimenes vēlmju listē bija trīs pilsētas, kurās vairāk gribētu pavadīt laiku: Losandželosa, Tokija un Liepāja. Balsojām, un Liepāja uzvarēja,» viņš stāsta portālam.

Viens no iemesliem šādam solim ir fakts, ka Kaupera sieva ir liepājniece. Arī pats Kaupers bērnībā bieži devies uz vēju pilsētu, lai apciemotu mammu, kas studējusi Liepājas pedagoģiskajā institūtā.

Pirms tam Kaupers 20 gadus dzīvojis Rīgā.

«Un nu mūsu ģimenei tāds aktīvs Liepājas posms sācies. Šeit ir jauni draugi, jaunas aizraušanās. Un nekas nekontrastē, jo esmu pateicīgs visām pilsētām, kurās esmu dzīvojis un kas mani ir veidojušas – gan vide, gan cilvēki,» saka Renārs.

www.liepajniekiem.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu