Projekts «Himnas» prezentēs debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 29. martā, kinoteātrī «Kino bize» (Elizabetes ielā 37-2, Rīgā) notiks projekta «Himnas» debijas albuma «Manuskripts» prezentācija, kas notiks divos atsevišķos klausīšanās seansos.

Katrā no klausīšanās seansiem būs iespēja dzirdēt ierakstā neiekļautas dziesmas dzīvajā (akustiskā izpildījumā) un noklausīties-noskatīties ierakstu «manuskripts» tā pilnā garumā. Būs arī iespēja pieteikties albumu iegūt digitāli bez maksas. Seansu sākums plkst. 18 un 19:15.

Albums «Manuskripts» ir projekta pirmais pilna garuma ieraksts, kas veidots laika posmā starp 2016. gada septembri un 2017. gada februāri; digitāli un ierobežota skaita CD formātā tiks izdots 5. aprīlī. Grupas sastāvā darbojas Toms Taukulis, Rihards Gailīts un Anneli Arro.

Pirms ieraksta izdošanas «Himnas» piedāvā klausītājiem divas dziesmas, kā arī viss albums iepriekšpasūtīšanai ir pieejams grupas Bandcamp lapā.

himnas.bandcamp.com

Noklausies albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu