«Labvēlīgais tips» izdod jaunu albumu «Kaste»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pēc septiņu gadu pārtraukuma grupa «Labvēlīgais tips», kā ierasts, tieši 1. aprīlī laiž klajā jaunu albumu «Kaste». 31. martā plkst. 21 Latvijas 1. rokkafejnīcā notiks ekskluzīvs jaunā albuma prezentācijas zibkoncerts, informē rokkafejnīcas pārstāvji.

Biļetes uz koncertu ierobežotā skaitā nopērkamas Latvijas 1. rokkafejnīcā, «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā. Biļešu cena 7€, tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas.

Atgādinām, ka rudenī grupa «Labvēlīgais tips» dosies koncertturnejā «Sudrabkāzas». Tā sāksies 23. septembrī ar koncertu Vidzemes koncertzālē «Cēsis» un noslēgsies ar grandiozu šovu «Arēnā Rīga» 27. oktobrī. Kā vēsta «Labvēlīgā tipa» dalībnieki, koncertos skanēs grupas populārākie un klausītāju iemīļotie hiti «Alumīnija cūka», «Čiekurs egles dēls», «Naukšēnu disko», «Pīrādziņ, nāc ārā!», «Desmitais tramvajs», «Džins ar toniku», kā arī, protams, skaņdarbi no grupas jaunākā veikuma – albuma «Kaste».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu