Alternatīvās mūzikas balvu par gada albumu saņem «Židrūns»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @brunoroze

Alternatīvās mūzikas balvu kategorijā «Gada albums» piektdienas vakarā saņēmusi grupa «Židrūns» ar albumu «Židrūns un tas, ko nevar nest», informē portāla «Alternative.lv» redaktors Reinis Graudiņš.

Savukārt metāla apvienību «Pulse of Nebulae» nosauca par 2016. gada labāko jauno grupu, bet par labāko video veikumu apbalvoja grupu «Gapoljeri» un videoklipu dziesmai «Pacel acis».

Pēc skatītāju balsojuma par labāko 2016. gada uzstāšanos tika atzīts metāla grupas «Sanctimony» koncerts kopā ar vīru kori festivālā «Zobens un Lemess 2016», savukārt balvu «Zelta bumbieri», kas tiek pasniegta gada alternatīvākajai grupai, saņēma duets «Čipsis un Dullais».

Portāla «Alternative.lv» pārstāvji īpašo balvu par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas alternatīvās mūzikas attīstībā pasniedza mūzikas veikala «Randoms» vadītājam, kluba «Nabaklab» menedžerim un pasākumu rīkotājam Jānim Jansonam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu