Sākas reģistrācija smagās mūzikas konkursa «Wacken Metal Battle» Latvijas atlases kārtai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz 15. aprīlim smagās mūzikas pārstāvji aicināti reģistrēties konkursa «Wacken Metal Battle» Latvijas atlases kārtai, informē Latvijas atlases organizatora biedrības «Kumos» valdes loceklis Vladimirs Kravčenko. Atlasē var piedalīties smagās mūzikas grupa, kas nav uzvarējusi kādā no iepriekšējā «Wacken Metal Battle» atlasēm Latvijā. Tāpat grupai nedrīkst būt parakstīts līgums ar ierakstu kompāniju, kā arī tas nav plānots tuvākajā laikā.

Grupām jābūt vismaz 30 minūšu garai skaņu programmai, kas sastāv tikai pašu dziesmām, kā arī uzvaras gadījumā grupai jābūt gatavai pašai segt visus transporta un uzturēšanās izdevumus, kas saistīti ar piedalīšanos konkursa starptautiskajā posmā.

Visus pieteikumus izvērtēs starptautiska žūrijas komisija, kuras sastāvā nebūs Latvijas pārstāvji. Uzvarētāju noteiks pieaicinātā žūrijas komisija un koncerta apmeklētāju balsojums. Apmeklētāji varēs izteikt savu viedokli par grupām, balsojot par tām koncerta norises vietā.

Pēc viņa paustā, dalība konkursā ir nozīmīga pieredze un lieliska iespēja pieteikt sevi lielai auditorijai. Tāpat konkurss grupai dos iespēju tikties ar menedžeriem, producentiem, ierakstu kompāniju pārstāvjiem un aģentiem.

Latvijas grupas konkursā piedalās kopš 2011. gada un līdz šim Vācijā paspēja uzstāties tādas Latvijas mūzikas apvienības kā «Sacramental», «Opifex», «Asthma», «Legacy ID» un «Preternatural».

Smagās mūzikas konkurss «Wacken Metal Battle» šogad notiek 14. reizi. Konkursa piedalās vairāk nekā 40 pasaules valstis, arī Latvija. Konkursa starptautiskais fināls notiek Vācijā, pasaules lielākajā un pazīstamākajā smagās mūzikas festivālā «Wacken Open Air». Starptautiskajā finālā reģionālo atlašu uzvarētāji, konkurējot ar mūzikas kolektīviem no citām dalībvalstīm, sacenšas par iespēju iegūt labākās konkursa grupas titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu