Jakušonoks izdod pirmo solo albumu «Notikums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ievērojot tradīcijas, grupa «Labvēlīgais tips» 1. aprīlī laida klajā savu jaunāko veikumu – albumu «Kaste». Vienlaikus klajā nācis arī grupas dalībnieka Normunda Jakušonoka (balss, taustiņi) un «Tipa orķestra» albums «Notikums». Abi albumi tika svinīgi atvērti pagājušajā piektdienā, 31. martā, «Radio SWH» viesmīlīgajās telpās.

«Bija jāpaiet 46 dzīves gadiem, lai es laistu klajā savu albumu, un tas priekš manis ir patiešām īpašs notikums. Gribu teikt lielu paldies Andrim Freidenfeldam, ka divus gadus viņš no mums atpūtās, līdz ar to bija iemesls savākties «Tipa orķestrim» un kaut ko padarīt. Šajā albumā ir šajos gados tapušo dziesmu apkopojums – mūzika mazliet vecākiem cilvēkiem. Paldies arī dzejdarim Guntaram Račam, kurš piekrita ar mums sadarboties, rakstot dziesmām vārdus!» tā par savu jauno (un pirmo!) soloalbumu teic Normunds Jakušonoks.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu