Stībelis uzstāsies dzimtajos Talsos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Jānis Stībelis, kurš šopavasar devies koncertturnejā «Sajūti!», nākampiektdien, 14. aprīlī, koncertēs savā dzimtajā pilsētā Talsos. Šajā koncertā kopā ar Jāni uz skatuves kāps vairāki populāri Latvijas dziedātāji – dziedātājs un talsenieks Intars Busulis, kā arī viņa ilggadējie skatuves partneri Aminata un Normunds Rutulis.

«Šis koncerts būs īpašs, jo Talsi ir mana dzimtā pilsēta, tādēļ šeit vienmēr ir patīkami atgriezties. 14. aprīļa koncertā gaidāmi vairāki muzikāli pārsteigumi un skanēs gan dažādi dueti, gan trio,» gaidāmo koncertu ieskicē Jānis.

Atgādinām, ka turnejas «Sajūti!» programmu veido lielākā daļa Jāņa Stībeļa zināmāko dziesmu («Es tikai smejos», «Glāze piena», «Esi pozitīvs», «Tikai tev» u.c.) no viņa populārākajiem albumiem, bet, lai programmu atsvaidzinātu, tajā tiks iekļauti viens vai divi jaunu skaņdarbu pirmatskaņojumi no dziedātāja topošā albuma, kā arī viens vai divi senāki un nedaudz aizmirsti skaņdarbi.

Dziedātājam uz skatuves talkā nāks izcilie instrumentālisti Raimonds Macats (taustiņinstrumenti, mutes harmonikas, čells), Miķelis Vīte (perkusijas) un Andrejs Jevsjukovs (ģitāra), Oskars Sproģis (basģitāra), kā arī jaunā dziedātāja Megija Naunikas.

Jāņa Stībeļa «Sajūti!» koncerti

14.aprīlī plkst.19 Talsu tautas namā

28.aprīlī plkst.19 Ādažu kultūras centrā

6.maijā plkst.18 Kuldīgas kultūras centrā

10.maijā plkst.19 Jelgavas kultūras namā

19.maijā plkst.19 Rīgas Kongresu namā

7.oktobrī plkst.19 Valmieras Kultūras centrā

14.oktobrī plkst.18 Alūksnes kultūras centrā

21.oktobrī plkst.18 Liepājas Olimpiskajā centrā

27.oktobrī plkst. 19 Ogres Kultūras centrā

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu