«Dzelzs vilks» devies uz Lielbritāniju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu rokgrupa «Dzelzs vilks» turpina svinēt 25. gadskārtu un dodas jubilejas koncertturnejā «Dziesmas pilnmēness naktī» uz Lielbritāniju. Grupa no 21. līdz 23. aprīlim sniegs trīs spilgtāko dziesmu koncertus Mensfīldā, Bredfordā un Edinburgā.

Jubilejas koncertos izskanēs grupas zināmākās dziesmas no visiem «Dzelzs vilka» daiļrades posmiem.

«Esam patiesi laimīgi par iespēju atgriezties un muzicēt Mensfīldā un Bredfordā, bet koncerts Edinburgas leģendārajā klubā «Cabaret Voltaire» būs jauna pieredze un mūsu pirmā uzstāšanās Skotijā,» priecājas «Dzelzs vilka» līderis Juris Kaukulis.

Pirms 25 gadiem dibinātā rokgrupa «Dzelzs vilks» ir kļuvusi par vienu no spilgtākajām roka apvienībām Latvijā, bet viņu dziesmas - «Balerīna», «Oranži mati», «Uijā uijā nikni vilki» un daudzas citas kļuvušas par latviešu rokmūzikas klasiku. Tomēr grupa turpina radīt arvien jaunas, veiksmīgas dziesmas un albumus - tikko saņemtā «Zelta mikrofona» balva par labāko rokmūzikas albumu («Perfekta rītdiena») tam ir kārtējais apliecinājums.

Šajā pavasarī par godu 25. jubilejai «Dzelzs vilks» piedāvā 25 gadu spilgtāko dziesmu izlasi CD un vinilā «Dziesmas pilnmēness naktī» un pulcē skatītāju piepildītas zāles jubilejas koncertturnejā, tostarp pilnībā izpārdotā koncertzālē «Palladium Riga».

www.facebook.com/dzelzsvilksofficial

«Dzelzs vilks» koncerti Lielbritānijā

21.aprīlis, 20.00, Mensfīlda (Mansfield), klubs «Cooltura». Biļešu rezervācija - 07411161012.

22.aprīlis, 20.00, Bredforda (Bradford), DVF Bredfordas klubs. Biļetes iepriekšpārdošanā - DVF Bredfordas klubā; informācija - 07985709913 vai 07710743982.

23.aprīlis, 19.00, Edinburga (Edinburgh), klubs «Cabaret Voltaire». Ieeja no 18.00. Biļešu rezervācija - latviesubiedribaskotija@gmail.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu