«Iļģi» un dejotāji gatavojas lielkoncertam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rūdolfs Liepiņš

Tuvojoties postfolkloras grupas «Iļģi» jubilejas deju lielkoncerta uzvedumam «Spēlēju. Dancoju. Dejoju», kas 14. maijā priecēs skatītājus un klausītājus «Arēnā Rīga», apvienība piedāvā ieskatu mēģinājumu procesā.

Koncertā piedalīsies bērnu deju kolektīvi «Auseklītis» (Rīga), «Dzintariņš» (Rīga), «Teiksmiņa» (Rīga), «Zelta sietiņš» (Rīga), jauniešu deju ansambļi «Daiļrade» (Rīga), «Dancis» (Rīga), «Līgo» un «Līgo studija» (Rīga), «Rotaļa» (Rīga), «Teiksma» (Rīga), Vektors» (Rīga), «Zīle» (Ķekava), vidējās paaudzes deju kolektīvi «Dancis» (Rīga), «Līgo» (Rīga), «Mana rotaļa» (Rīga) un Teiksma (Rīga), kā arī senioru deju kolektīvi «Baltābele» (Garkalne), «Ozolnieki» (Ozolnieki), «Sidrabaine» (Ķekava) un «Tacis» (Carnikava), kā arī Agra Daņiļeviča deju skola «Dzirnas».

Biļetes uz «Spēlēju. Dancoju. Dejoju» pieejamas «Biļešu servisa» kasēs, to cenas 15 līdz 30 eiro. Pensionāriem, bērniem un invalīdiem ratiņkrēslos kopā ar pavadoņiem pieejamas atlaides.

Pasākumu atbalsta LR Kultūras ministrija, Valsts kultūrkapitāla fonds, Rīgas dome, apdrošināšanas sabiedrība «Balta» un tipogrāfija «Dardedze hologrāfija», kā arī informatīvie atbalstītāji – Latvijas televīzija, Radio SWH, žurnāls «9vīri», laikraksts «Diena», portāls «MammāmUnTētiem.lv» un «JCDecaux».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu