«Podruga» izdod debijas EP un izziņo prezentācijas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. maijā iznācis pašmāju elektropopa dueta «Podruga» debijas minialbums «YPA!», kurā apkopotas piecas dziesmas, tostarp singls «Wishful Thinking». Ieraksta prezentācijas koncerts norisināsies 13. maijā klubā «One One» (Šarlotes iela 18a).

Pašizdotais ieraksts straumēšanai un iegādei pieejams grupas «Bandcamp» lapā

«YPA!» ir prieka izsauciens jaunam sākumam, kas arī iezīmē ieraksta noskaņu. Albuma vizuālais noformējums un skaņu elementi saistīti ar kosmosa – plašuma un brīvības tēmu. ««YPA!» ir aicinājums rast sevī brīvību, kā arī priecāties par vienkāršo un skaisto dzīvē – sapņiem, pašizpausmi, vienotību ar citiem cilvēkiem,» norāda mūziķi.

Muzikāli to veido dažādu deju mūzikas žanru elementi, kas ietērpti 80. gadu skaņu celiņu noskaņās.

«Podruga» sastāvā ir vokāliste, tekstu autore un producente Alise Stefanoviča un mūzikas producents, izpildītājs Reinis Rabenau. Minialbums ierakstīts koprades telpā «Skola6» izveidotajā «Artsound Records» ierakstu studijā (Cēsis).

«Podruga» sastāvā ir vokāliste, tekstu autore un producente Alise Stefanoviča un mūzikas producents, izpildītājs Reinis Rabenau
«Podruga» sastāvā ir vokāliste, tekstu autore un producente Alise Stefanoviča un mūzikas producents, izpildītājs Reinis Rabenau Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu