Turam īkšķus! «Triana park» cīnās par vietu Eirovīzijas finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 9. maijā, uz lielās Eirovīzijas skatuves Kijevā ar saukli «Svinam dažādību!» kāps pašmāju poproka apvienība «Triana park», lai pirmajā Eirovīzijas pusfinālā cīnītos par iespēju iekļūt lielajā finālā.

Jau ziņots, ka pirmajā pusfinālā piedalīsies pārstāvji no 18 valstīm: Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas, Slovēnijas un Latvijas.

Diemžēl šajā pusfinālā nebūs mūsu tuvāko kaimiņu - lietuviešu un igauņu, un tāpēc uz viņu balsīm, uz tā dēvēto politisko balsojumu, nevarēsim paļauties. Bet, pēc bukmeikeru uzskatiem, Latvijas grupai pastāv 65% iespējamība iekļūt konkursa finālā.

Bukmeikeru favorīts šajā pusfinālā ir zviedrs Robins Bengstons ar ritmisko un lipīgo dziesmu «I Can't Go On».

Tiešraide LTV1 un internetā plkst. 22.00.

Pusfinālus LTV1 komentēs Valters Frīdenbergs; bet finālu - V. Frīdenbergs un Toms Grēviņš. Latvijas balsošanas rezultātus finālā paziņos Aminata.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu