Reperis Ansis savā dzimšanas dienā dāvina albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju repa mūziķis ansis (Ansis Kolmanis) ar svinīgu «Balzama šovu» klubā «One One» pirmdien, 8. maijā, prezentēja savu jaunāko ierakstu ar nosaukumu «Balzams».

Ieraksts, kas publicēts un prezentēts autora 30. dzimšanas dienā, ir paša anša sarakstīts, izpildīts, producēts, ieskaņots un miksēts repa ieraksts, kas tapis «Dirty Deal Audio HQ» studijā, Brasā.

ansis.co/spotify

Albums izdots arī simboliskā taustāmā formātā - zelta krāsas A2 izmēra mākslas darba veidolā, kam pievienots īpašs kods uz albuma bezmaksas lejupielādi. Katra albuma kopija ir albuma vāciņa veidotāju Tron Karton un Lazybra roku darbs, kas radīts kokspiedes tehnikā. Katru mākslas darba kopiju parakstījis albuma autors, un kompaktdiska vai cita datu nesēja albuma fiziskajai kopijai tā pievienota nav. Tāpat sadarbībā ar grafiskā dizaina speciālistiem 55art tapusi alternatīva albuma fiziskā versija - autora parakstīts uzlīmju komplekts, kam arī pievienots albuma digitālās versijas lejupielādes kods.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu