Jauno Raimonda Paula albumu producējis Raimonds Macats

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Mūzikas izdevniecības «Mikrofona ieraksti» vadītājs Guntars Račs savā «Facebook» publicējis ierakstu, kurā atklāj, ka ir tapis jauns maestro Raimonda Paula albums «Kad tu ej pie bitēm». «Albumu līdzproducēja Raimonds Macats, ar kuru savulaik lieliski sastrādājāmies, izdodot albumu «Nekur nav tik labi kā mājās», Ances Krauzes pirmo solo plati «Šūpoles», un citus ierakstus,» raksta Račs.

Albumā piedalīsies vairāki populāri pašmāju solisti - Intars Busulis, Zigfrīds Muktupāvels, Dināra Rudāne, Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa, Normunds Rutulis, Marija Naumova, Samanta Tīna u.c.

«Arī šoreiz salikums Pauls/Macats ir kā kvalitātes un muzikalitātes zīme, nemaz nerunājot par to, ka visu smuki samiksēja un papildināja ar dažādiem elementiem studijas «Factory Sounds» virspavēlnieks Gints Stankevics. Jauno dziesmu dzejas autori ir vecmeistari Jānis Peters un Leons Briedis. Ļoti baudāms Raimonda Paula dziesmu albums. Teiksim tā - tīra manta, klasisks Pauls vislabākajā šā vārda nozīmē,» raksta Račs.

Albuma izdošanas datums pagaidām nav zināms.

Macats spēlējis daudzās grupās - «Vitamīns», «Sīpoli», «Inversija», «Bāze 7» un, protams, «Odis».

RM5 (Raimonds Macats Kvintets) albums izdots 2014. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu