Rakovskas Eirovīzijas tērps iekļuvis starp top3 sliktākajiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kopš 1997. gada, kad «Eirovīzijas» dziesmu konkursa fanus ar savu tērpu pārsteidza Beļģijas pārstāve Barbara Deksa (Barbara Dex), tiek pasniegta «Barbara Dex Award» balva konkursa dalībniekiem ar visslikātkajiem skatuves tērpiem. Šogad topā ierindojušies arī Latvijas pārstāvji - grupa «Triana Park», ziņo «Esctoday».

«Barbara Dex Award» pirmās vietas balvu saņēmis konkursa dalībnieks Slavko Kalezičs (Slavko Kalezić) no Melnkalnes. Lai arī viņš neiekļuva «Eirovīzijas» finālā, skatītāju vidū viņš nepalika nepamanīts. Konkursa faniem neiepatikās Slavko caurspīdīgais krekls, zilie svārki, kā arī savdabīgā bize.

Otrajā vietā ierindojušies Latvijas pārstāvji - grupa «Triana Park». Soliste Agnese Rakovska pusfināla laikā uz skatuves kāpa augstos rozā krāsas zābakos un melnā triko ar baltiem akcentiem. Viņas mati bija rozā un melnā krāsā, bet virs galvas slējās divas dzeltenas zirgastes.

Trešajā vietā ierindojās Čehijas pārstāve Martina Barta (Martina Bárta), kura uzstājās spīdīgā bikškostīmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu