Žoržs Siksna dosies jubilejas koncertturnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas estrādes dziedātājs Žoržs Siksna savas 60. jubilejas priekšvakarā dosies jubilejas koncertturnejā ar orķestri «Vintāža», informē producents Juris Millers.

Siksna 13. jūnijā svinēs savu 60 dzīves un 40 darba gadu dubultjubileju, kas tiks atzīmēta ar lielkoncertiem. 9. jūnijā koncerts notiks Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, 10. jūnijā - Rēzeknē, koncertzālē «Gors», 13. jūnijā - Rīgā, kinoteātrī «Splendid Palace», 23.jūnijā - Dobeles pilsdrupās koncertā «Līgojam Dobelē» un 23. septembrī - Alūksnes kultūras centrā.

Jubilejas koncertu programmā iekļauts arī pārsteigums klausītājiem - pirmo reizi plašākai publikai uzstāsies jaunais dziedātājs Artūrs Biķernieks.

Arī pats Siksna klausītājiem ir sagatavojis klausītājiem kādu pārsteigumu - kopā ar orķestri «Vintāža» jaunā aranžējumā ir veikts Raimonda Paula un Leona Brieža dziesmas «Ap Jāņiem Mārtiņos» ieraksts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu