Gobziņš raksta pasakas par zivīm, pateicīgs par sniegto palīdzību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Populārais mūziķis un dīdžejs Roberts Gobziņš (52), kurš pēdējos gados cieš gan no veselības problēmām, gan arī no dzīvoklī piedzīvotās ugunsnelaimes, šobrīd atguvis radošos spēkus un gatavo grāmatu un audiovizuālu projektu «Pasakas par zivīm», vēsta žurnāls «Vakara Ziņas».

«Pasakas par zivīm» galvenais varonis būs asaris, kurš gan neraudās asaras, bet viņam piemitīs cieti un asi sari. Gobziņa sarakstītās 44 pasakas būs saprotamas pat trīs gadus vecam bērnam, savukārt pieaugušie, lasot starp rindiņām, varēs atrast interesantas un aizraujošas atziņas.

«Šobrīd turpinu darboties, vingrot un veseļoties. Pagaidām nevaru veikt visus tos darbus, ko spēju izdarīt agrāk. Darba spējas kopš 2016. gada man ir uzlabojušās, tomēr joprojām spēju paveikt vien 50% no tā, ko varēju izdarīt agrāk,» savu pašreizējo dzīves situāciju raksturo Gobziņš.

Viņš saka lielu paldies visiem, kas snieguši palīdzīgu roku. Gan draugiem, gan pašvaldībai, gan sociālajam fondam «Līdzskaņa», kas sniedz atbalstu nelaimē un fiziskās grūtībās nokļuvušiem mūziķiem.

«Apbrīnojami, ka ir arī tādi draugi, kuriem tu lūdz palīdzību un viņi to sniedz kaut vai simt reizes. Tādu draugu man nav daudz, tomēr ir. Vēlos pateikt paldies visiem, kas palīdzēja. Saprotu gan tos, kuri nepalīdz, gan tos, kas palīdz,» viņš saka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu