Uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves - «Audiance Killers» un «Polifauna»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves 15. jūnijā kāps «Audiance Killers» un «Polifauna», informē Kalnciema kvartāla pārstāve Una Meiberga.

«Audience Killers» ir «elektro/sintpopa» apvienība no Latvijas. Tās arsenālā ir balss, ģitāra, sintezatori un bungas, kas jauc dažādu jaunu mūzikas žanru virpulī, sacīja Meiberga.

Pērnajā gadā grupa izdeva savu debijas albumu «Floating islands», kas tika nominēts Latvijas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» balvai kategorijā «Labākais alternatīvās/indie mūzikas ieraksts», «Labākais Latvijas albums», kā arī «Labākais videoklips» ar dziesmu «Sounds Like You».

Grupa vairākkārtīgi uzstājusies Latvijas festivālos «Positivus», «Summer Sound», kā arī dzen vairākos ārvalstu festivālos, tostarp «Tallinn Music Week» Igaunijā, «Vilnius Music Week» Lietuvā, «The Great Escape» Anglijā un Vācijas festivālā «Reeperbahn».

«Polifauna»
«Polifauna» Foto: publicitātes

Savukārt muzikālā apvienība «Polifauna» ir dibināta 2015. gadā. Grupa spēlē «indie» stila popmūziku, kas brīžiem ir nedaudz psihodēliska un sapņaina, teica Meiberga.

Grupas sastāvā ir vokālists, ģitārists Andris Strazds, vokāliste Elza Kaktiņa, basģitārists Kārlis Krauklis, ģitārists Miķelis Putniņš un bundzinieks Matīss Tazāns. Katrs no grupas dalībniekiem iepriekš ir spēlējis kādā citā mūzikas grupā, līdz ar ko «Polifauna» skanējums apvieno dažādus interesantus muzikālos elementus, norādīja Meiberga.

Grupa šogad plāno laist klajā savu debijas albumu.

Pasākuma sākums paredzēts plkst.19. Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu