Dons izdod «Tepat. Arēna Rīga» koncertieraksta DVD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingerejs izdevis šī gada februāra «Tepat. Arēnā Rīga» koncertierakstu DVD, informē dziedātāja pārstāve Undīne Buka.

«Mums visiem ir sapņi. Ir tādi, kuri piepildās, un ir sapņi, kurus vēl gaidām piepildāmies. Koncerti Arēnā ir viens no maniem sapņiem, kas piepildījās. Esmu joprojām sirsnīgi saviļņots un priecājos, ka šis notikums ir fiksēts, un man kopā ar daudziem citiem skatītājiem būs iespēja piedzīvot šos koncertus vēlreiz, šoreiz video formātā,» tā par koncertieraksta izdošana saka pats Dons.

«Tepat. Arēnā Rīga» 13. un 14. februārī klātienē pulcēja vairāk nekā 23 000 skatītāju.

Koncerta viesmākslinieki ir grupa «Limonāde», Jānis Bērziņš, Kristaps Vanadziņš, Mārcis Auziņš, Māris Jēkabsons, Nauris Strežs, Rūdolfs Dankfelds, Toms Poišs un Zigmars Liepiņš. Koncertieraksta režisors un montāžas režisors – Juris Matuzelis, skaņu režisors – Krišjānis Geidāns, gaismu režisors – Ervīns Zgirskis, producents - «Dons Music» un Undīne Buka.

No 6. jūlija koncertieraksts DVD formātā pieejams T/C Spice informācijas centrā, kā arī citās tirdzniecības vietās visā Latvijā. Koncertieraksts DVD un digitālā formātā pieejams ekase.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu