«Bandmaster» publicē pirmo minialbumu «Stay Awake»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21. jūlijā latviešu elektroniskās mūzikas grupa «Bandmaster» laiž klajā pirmo minialbumu «Stay Awake», ko var iegādāties un straumēt iTunes, Spotify un citās digitālajās platformās.

«Nosaukums «Stay Awake» man asociējas ar neskaitāmajām naktīm, kuras esam pavadījuši, strādājot ar mūsu mūziku,» stāsta grupas vokāliste Zelma Jēgere.

Klausies albumu Spotify

Viņa tā iznākšanu ir ilgi gaidījusi un norāda, ka EP dzirdamās dziesmas radušās dažādos laikos - tajās var dzirdēt atšķirīgas noskaņas. Piemēram, «She Will» ir viena no grupas pirmajām dziesmām, kas tikai īsi pirms uzstāšanās festivālā «Europavox» Francijā ieguva tai nepieciešamo skanējumu. Dziesma «Hiding» koncertos ir skanējusi kopš pašas pirmās Bandmaster uzstāšanās 2015. gada «Positivus» festivālā. «Paper, Rock & Scissors» ir jauna dziesma, kas pērn tapa Bandmaster pirmajā radošajā nometnē Valmierā.

Foto: Publicitātes foto

«Stay Awake» EP iekļauti 4 skaņdarbi, pirms nedēļas izdotais «Just Paddle» tapis sadarbībā ar Miķeli Putniņu no grupas «Ezeri», savukārt pārējo trīs dziesmu autori ir grupas dalībnieki - Zelma Jēgere (VIŅA), Andis Ansons un Rūdolfs Budze (DJ Rudd).

Dziesmas ierakstītas «Mute» studijā, tās miksēja un producēja Andis Ansons un DJ Rudd, māsteringu jeb skaņas pēcapstrādi «Spectrum» studijā Nantē, Francijā, veica Damien Bolo. Viņš ir strādājis ar franču dīdžeju kvarteta «C2C» albumu «Tetra».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu