Spīķeru kvartālā «Smooth Kats» no Sanktpēterburgas un «Sus dungo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Spīķeru kvartālā 26. jūlijā plkst.19 uzstāsies pašmāju meiteņu grupa «Sus dungo» un «Smooth Kats» no Sanktpēterburgas, informē Spīķeru kvartāla komunikācijas speciāliste Elīna Pundure.

«Sus dungo» muzicē sešas dāmas ar plašu instrumentu klāstu, ieskaitot akordeonu un flautu. Viņu mūzikā saklausāmā atmosfēra mijas ar patiesu uzstāšanos un oriģinālu mūziku. 2012. gadā grupa izdeva savu pirmo studijas ierakstu, mini albumu «Rasā pēdas», kas saņēmis vairākus atzinīgus vērtējumus no Latvijas mūzikas kritiķiem un atbalstu no klausītājiem. 2015. gadā grupa izdeva savu otro albumu «Down The River».

Arī «Smooth Kats» spēlē meitenes, kuras līdz šim paspējušas uzstāties tādos festivālos kā «Petrojazz Summer», «Petrojazz Autumn», «St.Petersburg Harley Days», «Cover Party» un «Lady in Jazz». 2015. gadā grupa uzvarēja konkursā «Czech Jazz Contest», savukārt šobrīd mūziķes strādā pie sava studijas albuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu