Džesijas Veiras koncerta viesi - «Rīgas modes» un «Franco Franco»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Siguldas pilsdrupu estrādē «Sunset» festivāla pirmajā dienā 31. jūlijā uzstāsies pašmāju grupas «Rīgas modes» un «Franco Franco», pavēstīja festivāla organizatori.

Abas Latvijas grupas iesildīs britu dziedātāju Džesiju Veiru, savukārt 9.augustā uz skatuves kāps jaunzēlandiešu apvienība «The Naked and Famous», bet 15. augustā - britu trio «The XX».

«Rīgas modes» aizvadītā gada pavasarī izdeva grupas otro albumu «Fantastiski». Tajā apkopotas 11 dziesmas par pusaudžu problēmām un cīņu ar kaitīgajiem ieradumiem. Populārākās grupas dziesmas karjeras laikā ir «Rīgas modes», «Boifrendi» un «Es nesaprotu».

Intervija lielveikalā.
Intervija lielveikalā. "Rīgas Modes" (no kreisās: Anete Stuce (taustiņinstrumenti), Kalvis Bormanis (vokāls), Reinis Papulis (ģitāra), Andris Apīnis (bass), Mārcis Bormanis (bungas)) FOTO: Kaspars Meinerts

«Franco Franco» ir viena no spilgtākajām un aktīvākajām indīpopa apvienībām Latvijā. Tās 2016. gada izskaņā izdotais mazalbums «Moon + Light» ieguvis mūzikas kritiķu atzinību un nominēts «Zelta mikrofons» balvai kā labākais alternatīvās vai «indie pop» mūzikas ieraksts.

Biļetes uz festivālu vēl pieejamas «Biļešu serviss» tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv tīklā visā Latvijā.

www.facebook.com/SunsetLatvia

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu