Virga: Nopirkt alkoholu nozīmē izšķiest naudu par neko

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un bijušais leģendārās grupas «Līvi» dalībnieks Ainars Virga, kurš ne reizi vien saskāries ar veselības problēmām alkohola lietošanas dēļ, stāsta, ka šobrīd pilnībā atteicies no grādīgajiem dzērieniem.

Virga izdevumam «Vakara Ziņas» pastāstījis, ka no dzīves izsvītrojis alkoholu un viņa līdzcilvēki, kuri iedzer, ciena mūziķa lēmumu.

«Tas, kas mani šobrīd attur, ir apzināšanās, ka nopirkt alkoholu nozīmē izšķiest naudu ne par ko. (..) Īstenībā man ir daudz draugu, kas turpina «kost». Es viņus lieliski saprotu, jo zinu, kā viņi jūtas. (..) Es šobrīd vispār nedzeru neko alkoholisku, ne alu, ne ko citu. Palīdz arī, ka cilvēki vairāk ciena manu viedokli, ja esmu izlēmis atturēties no draugu piedāvātās glāzītes. Agrāk bija tā, ja vēlējos atteikties, kāds varēja arī pateikt: «Tu mani necieni, ja tu ar mani neiedzer!» Tagad cilvēki nevēlēšanos iedzert pieņem normāli, kas ir ļoti pozitīvi,» izdevumam «Vakara Ziņas» atklāti stāsta rokmūziķis.

Gada sākumā mūziķis neapmeklēja «Muzikālās bankas 2016» balvu pasniegšanas ceremoniju. Tika baumots, ka Virga atrodoties Liepājas slimnīcas reanimācijā, kur nonācis alkohola lietošanas dēļ, tomēr pats mūziķis to noliedz - pie vainas bijušas muguras sāpes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu