Aminata eksponējas niecīgā bikini

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/aminata_savadogo/

24 gadus vecā dziedātāja Aminata Savadogo sociālajā tīklā «Instagram» publiskojusi īpaši «karstas» fotogrāfijas, kurās redzama atpūšamies Grieķijā.

Jaunā dziedātāja nedēļas nogalē par prieku saviem faniem dalījās ar kadriem, kuros Rodas salā redzama maigi rozā bikini – brīvdienas Aminata pavadījusi, izmēģinot savus spēkus uz SUP dēļa Egejas jūrā.

Vairāki viņas talanta apbrīnotāji no Grieķijas pauduši sajūsmu par to, ka dziedātāja apmeklējusi viņu valsti – kāds pat aicinājis Aminatu uz satikšanos.

??‍♀️???

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

Jau ziņots, ka Aminata 2016. gada rudenī laida klajā savu otro studijas albumu, kam tika dots nosaukums «Red Moon» – kopš tā laika viņa publiskojusi mūzikas videoklipus dziesmām «Prime Time», «Your Arms» un «Fighter».

Kā zināms, Aminata 2015. gadā pārstāvēja Latviju starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Austrijā ar hitu «Love Injected» un ieguva augsto 6. vietu. Savukārt 2016. gadā «Eirovīzijā» Zviedrijā ar Aminatas sarakstīto dziesmu «Heartbeat» Latviju pārstāvēja Justs Sirmais, iegūstot 15. vietu.

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu