Projekts «himnas» koncertēs Cēsīs, Valmierā un Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pakārtoti debijas albumam projekts «himnas» sniegs vairākus koncertus septembrī, kuriem pievienosies arī latviešu dziesminieks Mikus Straume.

2017. gada aprīlī tika izdots albums «manuskripts», kas ir grupas pirmais pilna garuma ieraksts. Lai konceptuāli nosvinētu šo notikumu, septembrī notiks vairāki albuma koncerti – mākslas telpā Mala (Cēsīs), Tautas harmonijas centrā (Valmierā) un bārā I Love You (Rīgā).

Koncertus īpašākus padarīs izvērstāks muzikālais sastāvs, kā arī visus vakarus ar sildošu programmu iesāks dziesminieks Mikus Straume. Jau ierastajam «himnu» sastāvam (Toms Taukulis, Rihards Gailīts, Anneļi Arro) pievienosies Herberts Markūns, Haralds Ozols un Līva Tomiņa. Koncertos būs iespēja iegūt albumu lejupielādei bez maksas, kā arī iegādāties to ierobežota skaita CD formātā.

15.09. mākslas telpa Mala, Cēsis

16.09. Tautas harmonijas centrs, Valmiera

23.09. bārs I Love You, Rīga

«himnas» ir vienmēr mainīga muzikāla pieredze, pakārtota konkrētam brīdim laikā un telpā. Katra pieredze liek meklēt jaunu veidu, kā radīt (un rādīt) to, kas sakrājies un citādi neizsakāms vai neatdzejojams.

Mikus Straume ir dziesminieks, kura izpildījumam raksturīgs nepiesiets vieglums un miers. Viņš pasauli tver un darbojas sajūtās, tās apzinot un padodot tālāk stīgu un dzejas vibrācijās latviešu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu