«Yaputhma Sound System» albums «Rīgas Disco» tiks izdots vinilplatē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Zemieši! Labā vēsts jums no planētas Yaputhma. Šogad aprit 21. gads kopš «Yaputhma Sound System» «Rīgas Disco» albuma iznākšanas, un beidzot, tas tiek izdots vinila plates formātā,» savā Facebook profilā raksta 90. gados populārās Rīgas apvienības līderis Gosh.

Vinils jau šogad nonāks veikalu plauktos, bet sestdien, Jersikas ielas vinila dienā, tiks prezentēts šā albuma pirmais test pressing eksemplārs.

«Tas nebūs vienkāršā baltā papīra aploksnē, bet ar skaistu pilnkrāsu vāku un ar speciālu noformējuma versiju, kas atšķirsies no plates pamatmetiena fināla dizaina. Un, protams, tas būs parakstīts un numurēts. Jāatzīmē arī tas, ka jaunais izdevums būs dubultais vinila plašu komplekts ar papildus bonusu ierakstu,» raksta Gosh.

Prezentācija un izsole notiks ap plkst. 13, Jersikas ielā 21. Pārdošanā būs arī citi test pressing eksemplāri, bet jau ar nedaudz mazāku ekskluzivitātes piedevu. Visi ienākumi tiks virzīti albuma izdošanas izmaksu segšanai.

«Rīgas Disco» 1996. gadā izdeva tolaik jaunā ierakstu kompānija «Annemarie Records», kuras katalogā arī «Lādezera», «Fact» un «The Satellites» diski. Par vienu no populārākajām grupas dziesmām kļuva «Go Go Yellow Screen».

1996. gada konkursā «Liepājas dzintars» grupa ierindojās 2. vietā, piekāpjoties vien «Prata vētrai».

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu