Šlāgermūzikas veterānam Daņiļenko jauns albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

4. oktobrī mājīgā atmosfērā viesnīcā «Roma» prezentēts 90. gados populārā šlāgermūzikas dziedātāja Andra Daņiļenko dziesmu albums «Meitene ar sārtām lūpām». Klāt šajā notikumā bija arī TVNET.

Pasākumā līdzās dziedātāja draugiem un kolēģiem bija arī režisors Jānis Streičs. Aplūko foto!

Albumā ierakstītos dziesmu aranžējumus veidojis Kristaps Krievkalns. Ierakstā iesaistījies arī saksofonists Zintis Žvarts, akordeoniste Inita Āboliņa, ģitārists Ēriks Upenieks, trombonisti Lauris Amantovs, Normunds Piesis un flautists Raivo Stašāns. Ieraksta dziesmu autors ir Māris Lasmanis, bet dzejas autors - Normunds Beļskis.

«Albums patiks tiem, kam pāri... «

smaida dziedātājs un paliek pie daudzpunktiem. « Ir jāpiedzīvo tas, ko mēs saucam par dzīvi, lai izjustu to plašo emociju gammu, kas skan šajās dziesmās.»

Arī dziesmu dzejas autors Normunds Beļskis ir gandarīts un veikumu pauž dzejā: «Katra nodzīvotā mirkļa vienreizējā burvība. Reizēm tik ļoti, ļoti gribam to apturēt! Tad liktenis pēkšņi pārvēršas meitenē ar sārtām lūpām, ar kuru kaisles pārņemti dejojam tango...»

Iespējams, ka dziesmās skarta arī kāda personiska stīga, jo, kā ziņo dzeltenā prese, šovasar izirusi Andra Daņiļenko (58) un Latvijas Televīzijas ziņu vadītājas Sandras Zviedres (49) kopdzīve.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu