Noklausies jauno «Satellites LV» albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Madjare

No šodienas, 6. oktobra, visās digitālajās platformās pieejams jaunais pašmāju apvienības «Satellites LV» studijas albums «Varavīksnes galā». Albuma atvēršanas koncerts gaidāms 11. oktobrī klubā «One One». Biļetes uz koncertu nopērkamas ekase.lv.

Jaunajā ierakstā, kas seko 2012. gadā izdotajam albumam «Pagrīdē», iekļautas desmit jaunas dziesmas. No tām klausītājiem jau zināmas ir trīs - «Bukovskis zinātu...», «Kā pievaldīt mēli?» un «Potenciāls».

«Varavīksnes galā» ierakstīts 2016./2017. gadā Pārdaugavā un Ķengaragā. Albumu producējusi grupa kopā ar līdzproducentu Gati Zaķi.

««Varavīksnes galā» - tā ir emocionāla vieta, piepildījums. Vieta, kur iespējama sadzīvošana pašam ar sevi, savu pagātni,» teikts grupas paziņojumā.

«Varavīksnes galā» ierakstīts 2016./2017. gadā Pārdaugavā (Tru Music Studio) un Ķengaragā (Lokomotiv Room). Vārdi: J. Žilde (izņemot 1. - Edgars Žilde, 4 - Kārlis Skalbe un J.Žilde un 6 - J.Žilde un E.Žilde). Mūzika - Satellites LV. Mikus Solovejs (saksofons dziesmā «Pāri barjerām»). Producēja Satellites LV. Ierakstīja, miksēja un līdzproducēja Gatis Zaķis. Māsterēja Reičela Fīlda Resonant Mastering Sietlā. Albuma vāka foto un locījumi (folded photgraphy) - Kristīne Madjare. Dizains - Jānis Birznieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu