Apvienība «Rāmi riti» izdod otro studijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Muzikālā apvienība «Rāmi riti» izdod otro studijas albumu «Saules rīti, Dieva rīti», kurā iekļautas divpadsmit jaunas, «dziedinošajā» 432 Hz frekvencē ierakstītas dziesmas, un aicina uz meditatīvu etnomūzikas koncertu Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis».

Atzīmējot šo notikumu, «Rāmi riti» 4. novembrī plkst. 19 Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis» aicina uz meditatīvu etnomūzikas koncertu «Saules rīti, Dieva rīti». Koncertā meditatīvā noskaņā klausītāji tiks aicināti ceļot kopā ar mūziķiem pa jaunizdotā albuma un jau iepriekš iepazīto dziesmu takām.

«Rāmi riti» mūzikā savijas skaistākās, svētākās dainas par Sauli, Laimu, Dievu, Māru, Austras koku, un par mums pašiem - cilvēkiem, dzīves gājumu, mūsu zemi un latvisko Dievsajūtu, kas ved klausītāju iekšējā ceļojumā pie sevis. «Rāmi Riti» mūzika dod impulsu klausītājam izbaudīt, piedzīvot dvēseles mieru, saskaņu ar dabu, visu dzīvo apkārt un rimtu mīlestības sajūtu caur latviešu tautasdziesmām.

Jaunā albuma mūzikas autore ir Inese Kozuliņa – dziesminiece un mūziķe, divu meditatīvās mūzikas albumu (grupas «Rāmi Riti» dainu albuma «Visapkārt Saule teka» un mantru albuma «Divine Pearls») autore. Inese Kozuliņa pazīstama arī kā dainu meditāciju vadītāja.

Koncertā «Saules rīti, Dieva rīti» piedalās: Inese Kozuliņa - balss, kokle, taustiņi; Arnolds Kārklis – ģitāra, balss; Ansis Jansons – kokle; Mārtiņš Miļevskis - perkusijas, balss; Alisa Klimansa – flautas; Līva Gaile – balss, stabule.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs, www.bilesuparadize.lv vai pirms koncerta norises vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu