«Satellites LV» laiž klajā albumu «Varavīksnes galā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Trešdienas vakarā mājīgā atmosfērā ar īpašu koncertu klubā «One One», publikai savu sesto studijas albumu «Varavīksnes galā» prezentēja pašmāju grupa «Satellites LV». Koncertā skanēja gan jaunā albuma dziesmas, gan arī mūzika no iepriekš izdotajiem Rīgas rokgrupas studijas albumiem. Grupa vakara gaitā pateicās visiem, kas iesaistījušies albuma ierakstā, diska vizuālajā noformējumā un koncerta sagatavošanā. Ieraksts no 6. oktobra pieejams visās digitālajās mūzikas platformās, bet no šās nedēļas kompaktdiska formātā visos mūzikas veikalos, degvielas uzpildes stacijās «Circle K» un grāmatnīcās «Jānis Roze».

««Varavīksnes galā» - tā ir emocionāla vieta, piepildījums. Vieta, kur iespējama sadzīvošana pašam ar sevi, savu pagātni,» teikts grupas paziņojumā.

Jaunajā ierakstā, kas seko 2012. gadā izdotajam albumam «Pagrīdē» iekļautas desmit jaunas dziesmas. No tām jau klausītājiem zināmas ir trīs - «Bukovskis zinātu...», «Kā pievaldīt mēli?» un «Potenciāls».

Foto: Jānis Škapars / TVNET

«Varavīksnes galā» ierakstīts 2016./2017. gadā Pārdaugavā un Ķengaragā. Albumu producējusi grupa kopā ar līdzproducentu Gati Zaķi.

www.facebook.com/satelliteslv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu