Ozols un Tehnikums izziņo albuma prezentācijas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa izpildītājs Ozols un grupa Tehnikums piedāvā noskatīties sava jaunākā singla «Pasaule» videoklipu. Singls iekļauts mākslinieku gaidāmajā albumā «Semestris», kas tiks prezentēts jau 10. novembrī mūzikas namā «Daile».

Videoklipa autori ir Lauris Vīksne un Dāvis Stūrmanis, un tā vīzijas un scenārija autors ir Ozols. Ņemot par pamatu pāris zīmīgas dziesmas teksta frāzes, video notikumu gaita norisinās baseinā.

Biļetes uz albuma «Semestris» prezentācijas koncertu jau pieejamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Pirmajām 100 biļetēm īpaša cena – 7,00 eiro. Pārējo biļešu cena – 10,00 eiro, bet pasākuma dienā - 12,00 eiro.

Koncerts notiks 10. novembrī plkst. 20.00 mūzikas namā «Daile» Kr. Barona iela 31, Rīgā.

Pasākumā māksliniekiem pievienosies divi īpašie viesi, kuru vārdi pagaidām tiek turēti noslēpumā. Pavisam drīz tie tiks izziņoti Ozola un grupas Tehnikums oficiālajās Facebook lapās:

www.facebook.com/ozmuzika

www.facebook.com/tehnikums

Ozols atzīst, ka albums «Semestris» bijis jauns izaicinājums gan skanējuma, gan arī koncepcijas ziņā. "Albumam ir 2 daļas - A un B puse. A pusē ir stāsts par divu jaunu cilvēku attiecībām, kas vijas cauri 5 dziesmām, savukārt B pusē ir mūsu dziesmu «mash up» versijas un bonusa treks «Tu vari tēlot». Man šis, iespējams, bija solis ārpus «komforta zonas», taču esmu ļoti priecīgs par ierakstu un iespēju strādāt ar grupu Tehnikums.»

«Nevarējām pat iedomāties, ka reiz izdosim kopīgu albumu ar Ozolu. Esam priecīgi, ka viņš ir labi izpratis un veiksmīgi turpina grupas Tehnikums aizsākto tematiku gan muzikāli, gan vizuāli. Turklāt strādāt kopā ar Ozolu ir ļoti interesanti un jautri,» stāsta grupas Tehnikums bundzinieks Dagnis Neilands.

Jaunā albuma vāka autors ir vairāku līdzšinējo Ozola videoklipu un vizuālo noformējumu autors Andrejs Skurjats («Brotherlab»), savukārt gala skanējums tapis kopā ar Ansi Kolmani studijā «Dirty Deal Audio» Brasā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu