Tablis izdod instrumentālo albumu «Suns ir īsts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu hiphopa bītmeikers un producents Tablis ir izdevis jaunu hiphopa instrumentālo albumu jeb bītteipu «Suns ir īsts», ko veido skaņdarbi, kas tapuši pēdējā gada laikā ierakstu studijā 401.

Albumu raksturo spēcīgi bungu ritmi, skreči, sulīgas basa līnijas, vinila sampli, klasisks hiphopa skanējums un citi slīpēti sīkumi, kas, klausoties atkārtoti, atklāj arvien jaunus aspektus un šķautnes. «Suns ir īsts» papildināts ar četriem skitiem, kuros aktieru lomas uzņēmušies Tabļa draugi un daži vietējie repa giganti (Eliots, Skutelis, Ake).

«Suns ir īsts» starp rindām izstāsta stāstu par pakāpenisku sasirgšanu ar hiphopa kultūru, kā arī par cilvēka iekšējo konfliktu ar savām izvēlēm. «Mums apkārt ir cilvēki, kuri tērē mūsu laiku, apšauba mūsu mērķus vai arī dod spēku. Ja spēj koncentrēties uz savu darāmo, tad sasniegsi vairāk, nekā gaidīji. Domāju, ka šis albums var kalpot par palīgu, lai klausītājs atrastu sevi un savu ritmu,» saka Tablis.

Edavārdi: «Tā ir skaņa, kas uzbur atmosfēru ar minimāliem līdzekļiem, kā galveno ieroci izmantojot grūvu un dažādas sīkas detaļas (pauzes, fona trokšņi), kas ir vitāli svarīgas, lai notiktu ķīmija starp samplu un bungām.»

Skutelis: «Domāju, ka Tabļa mīlestība pret to, ko viņš dara, ir manāma ikkatrā albuma detaļā, un ceru, ka to mācēs novērtēt ne tikai hip-hopa cienītāji.»

Albums «Suns ir īsts» ir pieejams visos mūzikas straumēšanas servisos (Spotify, iTunes, Deezer u. c.), kā arī Tabļa Bandcamp lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu