Reiniks: Ir gandarījums par koncertu un atsaucīgo publiku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ritvars Stankevičs

Ar vērienīgu koncertšovu sestdien Vidzemes koncertzālē «Cēsis» tika atklāta Laura Reinika turneja «Es domāšu par tevi», ar kuru mūziķis pie saviem klausītājiem dodas pēc piecu gadu pārtraukuma. Lielākie hiti un iemīļotas dziesmas skanēja visa vakara garumā, publiku iekustinot jau no pirmajām taktīm un iesaistot dejās uz skatuves.

Visi zināmākie hiti, gaismu šovs, enerģiskas dejas, smaidīga un dziedoša publika, iespēja iegādāties jauno nošu grāmatu un CD ar labākajām dziesmām, kā arī satikt Lauri Reiniku, saņemt autogrāfu un nofotografēties – to visu piedāvā šoruden koncertturnejā «Es domāšu par tevi». Pirmais koncerts izskanēja sestdien Cēsīs un turpināsies šonedēļ Jelgavā, turpmāk viesojoties arī Ventspilī, Rēzeknē, Ādažos, Alūksnē, Valmierā, Madonā, Liepājā, Preiļos, Jēkabpilī un Rīgā.

Lauris Reiniks dalās savās emocijās: «Liels prieks, ka pirmais šovs Cēsīs pagāja lieliski, ir gandarījums par koncertu un atsaucīgo publiku. Esam ieguldījuši lielu darbu un prieks, ka publika saņēma vēl vairāk, nekā sagaidīja, un devās mājās pozitīvi uzlādēta. Daudzi pat grasās apmeklēt koncertu vēlreiz - katrā pilsētā koncerts tomēr atšķirsies, jo būs piesaistīti vietējie deju kolektīvi vai kori.»

www.bilesuparadize.lv

Ņemot vērā, ka koncertus visvairāk apmeklē ģimenes ar bērniem un Lauris Reiniks vēlas, lai koncerti ģimenēm būtu pieejami, ir pieejamas atlaides ģimenēm: 20% atlaide ar «3+ Ģimenes karti» (vairāk informācijas http://www.godagimene.lv/par-karti/) un 20% atlaide, pērkot 4 vai vairāk biļetes uz koncertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu