The Ludvig kopā ar Tīnu Šipkēvicu piedāvā jaunu koncertuzvedumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Supernova» dalībnieks, jaunais mūziķis The Ludvig kopā ar jauno dziesminieci Tīnu Šipkēvicu no 1. līdz 10. decembrim «K. Fon Stricka villā» uzstāsies ar koncertuzvedumu «Pasaka ziemā», informē «Event Marketing Meduza» pārstāve Kristīne Sproģe.

Koncertuzvedumā piedalīsies Tīna Šipkēvica, The Ludvig, arfiste Elizabete Lāce, kas savulaik muzicējusi grupā «Sus dungo», un «IN Impro» improvizācijas teātra aktieri, ar kuriem kopā būs iespēja piedzīvot svētku gaidīšanas īsto maģiju.

Ar šo koncertuzvedumu, aģentūra «Meduza» vēlas pievērst uzmanību sabiedrībā aktuālai problēmai - 1500 bērniem, kas dzīvo Latvijas bērnu namos un aug bez ģimenēm un vecākiem, kas par viņiem rūpētos. Tāpēc, no katras izrādes iegādātās biļetes, pieci eiro tiks ziedoti šī gada labdarības akcijas «Dod Pieci» labdarības mērķim - palīdzēt bērniem, kuri aug bērnu namos. Visiem ir vajadzīga ģimene un tikai kopā mēs varam palīdzēt salabot bērnību un dzīvot labākā Latvijā, norāda Sproģe.

Biļešu cenas ir sākot no 45 eiro, cenā ir iekļauta glāze dzirkstoša dzēriena un uzkodas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu