Ķiģelis dodas koncertturnejā, piedāvā jaunu dziesmu «Pasaka»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Novembrī un decembrī Fēlikss Ķiģelis ar grupu dosies jaunā singla «Pasaka» koncertturnejā, kuras laikā ar savām labākajām dziesmām un jauno singlu priecēs klausītājus. Fēlikss sniegs koncertus lielākajās Latvijas pilsētās, kā arī divus svētku koncertus 11. un 18. novembrī ārpus Latvijas robežām.

Jaunais singls «Pasaka» tapis Fēliksam sadarbojoties ar tekstu autoru Ivaru Sudmali. Dziesma ierakstīta «Sound Division Studios» ar ieraksta inženieri Gintu Lundbergu. Dziesmai tapis arī videoklips, kura režisors ir Matīss Bērzs. Video tika filmēts Rundāles pilī.

«Pasakas» koncertturnejā Fēlikss dosies ar savu grupu – Gati Ulmani (taustiņi), Matīsu Bērzu (bungas) un Ģirtu Eglīti (bass). Mūziķiem tūrē kā īpašie viesi pievienosies jaunā grupa «Rusted Wheel», savukārt akustiskajā koncertā Rundāles pilī grupas skanējumu papildinās vokālas ansamblis «Cik dažādi».

Plānotie koncerti:

3.11. – Latvijas 1. Rokkafejnīca, Rīga

4.11. – Rundāles pils, Baltā zāle, Rundāle

10.11. – Fontaine Palace, Liepāja

11.11. – Tallink kruīzs Rīga – Stokholma

17.11. – Fonoklubs, Cēsis

18.11. – Ķīle, Vācija

25.11. – Artilērijas pagrabi, Daugavpils

1.12. – Jelgavas krekli, Jelgava

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu