«Tranzīta» koncerts Anglijā izvēršas masu klopē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/tranzits

Izrādās, ka ne tikai 90. gados Latgales un citu Latvijas novadu lauku kultūras namos saviesīgos pasākumos notikušas tā dēvētās klopes, vietējo un iebraukušo attiecību kārtošana. Kā izdevumam «Privātā Dzīve» atklājis populārās deju mūzikas grupas «Tranzīts» līderis Ralfs Rubenis (47), pavisam nesen kautiņš piedzīvots grupas koncertā Anglijā.

Kautiņš noticis 14. oktobrī Lielbritānijas pilsētas Bērtona pie Trentas kultūras namā «Caribbean Centre». Un visu esot aizsākusi kāda temperamentīga romu tautības sieviete.

«Lai gan lielākā daļa publikas bija latvieši, meitene, kas aizsāka visas nekārtības, bija kāda Latvijas romu pārstāve. Melnīgsnēja meitene, kura runāja latviski,» viņš stāsta.

Rubenis stāsta, ka sākumā grūstīšanos skatuves priekšā uztvēris kā joku, taču, kad attiecību kārtošanā iesaistījās sieviešu draugi, tad atstājis visu apsargu ziņā.

Acīmredzot tautiešiem ārzemēs ir uzkrājusies kāda negāciju deva, kas neadekvātā veidā un attiecīgā vietā izlaužas uz āru konflikta veidā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu