«Labvēlīgais tips» svin sudrabkāzas Arēnā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Piektdien, 27. oktobrī ar vērienīgu šovu «Arēnā Rīga» savu koncertturneju «Sudrabkāzas», kas tika rīkota par godu grupas ceturtdaļgadsimta jubilejai, noslēdza Andra Freidenfelda vadītais estrādes kolektīvs «Labvēlīgais tips». Aplūko foto!

Koncertā, kurā grupa uz skatuves kāpa savā tradicionālajā sastāvā - Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņi), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņi) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti) - skanēja gan grupas populārākie un klausītāju iemīļotie hiti «Alumīnija cūka», «Čiekurs egles dēls», «Naukšēnu disko», «Pīrādziņ, nāc ārā!», «Frāzes», «Omnibuss», kā arī, protams, skaņdarbi no grupas jaunākā veikuma - albuma «Kaste» , kas dienasgaismu jau tradicionāli ieraudzīja šā gada 1. aprīlī. Koncertā grupai pievienojās arī īpašie viesi - dziedātāja Elza Rozentāle un deju grupa «Fandango».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu