Grupa no Pļaviņām «Vientuļš bet neglīts» laiž klajā jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rokgrupa no Pļaviņām «Vientuļš bet neglīts», kas izpilda raupju grandžroku latviešu mēlē publicē jaunu albumu ar nosaukumu «Aukstā ūdenī». Šis ir grupas trešais albums. Tajā iekļauti desmit jauni ieraksti.

«Šoreiz gan nopietni, gan nenopietni, vietām smalki, vietām huligāniski, tas viss sadzīvo kopā, tāpēc krāsu albumā ir daudz,» teikts grupas paziņojumā.

Ieraksts tapis Pļaviņu kultūras namā. Četrotnē viss kā ierasts - Valdis Bebrišs (balss, taustiņinstrumenti, ģitāra, bass), Andris Vērdiņš (balss, ģitāra, bass, teremins), Kārlis Logins (ģitāra, bass), Ivo Strazdiņš (bungas). Ierakstu veica, miksēja un māsterēja grupas dalībnieki Andris un Valdis.

Jaunais albums CD formātā no 30. oktobra ir pieejams mūzikas veikalos «Randoms» un «Upe». To var pasūtīt pa pastu grupas Bandcamp lapā.

Digitālā versija klausāma grupas bandcamp lapā un vadošajās mūzikas straumēšanas platformās Spotify, iTunes, Deezer u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu