«Tranzīta» kocertā notikusī klope pārspīlēta; daudz skarbāk bija deviņdesmitajos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirms kāda laika tika ziņots par kautiņu «Tranzīta» koncertā Anglijā. Vienlaikus grupas solists Ralfs Rubenis norāda, ka kautiņa apmērs bijis pārspīlēts un uzsver, ka daudz trakāk gājis deviņsdesmitajos.

Viņš akcentē, ka pats redzējis tikai situāciju, kad 14. oktobrī Lielbritānijas pilsētas Bērtona pie Trentas kultūras namā «Caribbean Centre» noticis kautiņš. Un visu esot aizsākusi kāda temperamentīga romu tautības sieviete.

Runājot par publiku un tās vēlmēm reizēm pavicināt dūres, Rubenis stāsta, ka pēdējā laikā plēšas mazāk, nav vairs mežonīgie 90-tie. «Latgalē pēdējos gados nakts pasākumos uzstājamies retāk, nevarēšu spriest par reģioniem,» pauda Rubenis.

Atceroties deviņdesmitos, Rubenis saka, ka viņam kopā ar draugu bija klubs «Alianse» Stāmerienā, kurā ik nedēļas nogali spēlēja kā DJ.

«Viens no vietējiem «nodarīja» pāri kādam puisim no kaimiņu pilsētas. Tas pēc laiciņa atgriezās ar krietniem papildspēkiem vairākās mašīnās un «nolika» uz grīdas visus čaļus zālē, mani ieskaitot. Tā ka šauj arī uz pianistiem. Amizanti bija noskatīties, kā no slēptuvēm pēc tam līda ārā daži vietējie «alfa» tēviņi. Vispār tajos laikos organizēti «reisi» uz kaimiņciemu ballītēm nebija retums,» viņš teica.

TVNET jau ziņoja, ka 14. oktobrī Lielbritānijas pilsētas Bērtona pie Trentas kultūras namā «Caribbean Centre» notika koncerts, kurā norisinājās arī kautiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu