Sociālajos tīklos dalītas jūtas par jauno «Prāta vētras» dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Antons Korbīns/publicitētes

Šodien klajā nākusi jauna pašmāju populārākās popgrupas «Prāta vētra» dziesma «Tevis dēļ», izziņoti arī vairāki koncerti. Ja ielūkojamies sociālajos tīklos, tad īpaši liela rezonanse par šo notikumu nav novērojama. Lielākā daļa tvītotāju ir sajūsmā par iespēju nākamgad doties uz kādu no grupas koncertiem, taču par pašu dziesmu komentāru nav daudz, un viedokļi ir atšķirīgi. Kāds citē Ati Slakteri un raksta, ka dziesma ir «Nasing spešl!», kāds cits savukārt jūsmīgi citē dziesmas vārdus.

Atgādinām, ka dziesma pirmo reizi izskanēja vakar Radio SWH ēterā.

«Mīlestības, dievišķas mīlestības pilns skaņdarbs,» intervijā Radio SWH par dziesmu saka solists Renārs Kaupers. «Par tādu kā izredzētību par to, ka mēs te varam būt, ka mēs te esam, ka mēs te varam šobrīd sarunāties un ka kāds mūs klausās. Ka planēta griežas, Saule ir tādā attālumā, ka mēs te varam izdzīvot. Tas viss ir tevis dēļ, manis dēļ, mūsu dēļ.»

Kā tev patīk?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu