Noklausies Ozola un dueta «Tehnikums» albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūzikas straumēšanas vietnēs publicēts repera Ozola un apvienības «Tehnikums» kopīgi radītais albums «Semestris». Tā prezentācija jau piektdien, 10. novembrī, mūzikas namā «Daile». Pasākumā māksliniekiem pievienosies divi īpašie viesi, kuru vārdi pagaidām tiek turēti noslēpumā.

Pieredzējušais reperis Ozols atzīst: albums «Semestris» bijis jauns izaicinājums gan skanējuma, gan arī koncepcijas ziņā. «Albumam ir divas daļas - A un B puse. A pusē ir stāsts par divu jaunu cilvēku attiecībām, kas vijas cauri piecām dziesmām, savukārt B pusē ir mūsu dziesmu «mash up» versijas un bonusa dziesma «Tu vari tēlot». Man šis, iespējams, bija solis ārpus komforta zonas, taču esmu ļoti priecīgs par ierakstu un iespēju strādāt ar grupu «Tehnikums».»

Grupu «Tehnikums» veido divi mūziķi - Dagnis Neilands, kas spēlējis grupā «The Mundane», un Kristaps Dubļāns, kas darbojies «underground» apvienībās «Kušš» un «Mala».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu