Latvijas uzņēmuma audio programmatūra saņem starptautisku godalgu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Eiropas vadošajā austiņu izstādē «CanJam Europe», kas ik rudeni notiek kādā no Eiropas lielākajām pilsētām, šogad - Berlīnē, un vienkopus pulcē melomānus un audiofilus no visas pasaules, Latvijas audio tehnoloģiju iesācējuzņēmuma «Sonarworks» izstrādātā programmatūra «True-Fi» apbalvota kā gada labākais piederums mūzikas baudīšanai.

«Šī mums ir milzīga atzinība, jo pirmo reizi prezentējām savu produktu mūzikas cienītājiem. Līdz šim strādājām tikai ar mūzikas profesionāļiem un ierakstu studijām,» norāda Jānis Spoģis, uzņēmuma «Sonarworks» patērētāju produktu vadītājs.

Izstāde «CanJam Europe» šogad Berlīnē vienkopus pulcēja 111 zīmolus no visas pasaules – ASV, Ķīnas, Lielbritānijas un daudzām citām valstīm, kas tirgū piedāvā augstas kvalitātes austiņas un pārnēsājamās mūzikas ierīces, piemēram, Bluetooth skandas, pārveidotājus un citus aksesuārus.

Dažas dienas pēc izstādes noslēguma apkopots apmeklētāju balsojums par gada labākajām mūzikas klausīšanās ierīcēm, kurā balvu par labāko piederumu mūzikas baudīšanai šogad saņem Latvijas audio tehnoloģiju uzņēmumā «Sonarworks» izstrādātais «True-Fi», ar kā palīdzību tiek izlabotas nepilnības skandu un austiņu skanējumā.

Tas ļauj ikkatram mūzikas cienītājam izbaudīt mūzikas skanējumu tieši tādā kvalitātē, kā to mūziķis radīja ierakstu studijā.

«Esam plaši pazīstams un iecienīts zīmols profesionālās ierakstu studijās, taču izstāde «CanJam Europe» ir mūsu pirmā pieredze, kad nesam «Sonarworks» produktu pie mūzikas cienītājiem un entuziastiem. Saņemtā balva ir brīnišķīgs kompliments mūsu komandas darbam, kā arī motivācija strādāt vēl apņēmīgāk. Tā parāda, ka esam novērtēti pasaules mūzikas cienītāju vidū, un sniedz mums pārliecību, ka, apvienojot pašmāju radītu tehnoloģiju ar vienotas komandas profesionālo veikumu, mēs tepat Latvijā varam radīt produktus, kas izmaina pasaules mūzikas industriju,» atzīst Spoģis.

Kopš debijas profesionālā audio tirgū 2015. gada sākumā, Sonarworks kļuvis par pasaules līderi digitālās skanējuma korekcijas jomā. Šobrīd jau vairāk nekā 16000 studiju visā pasaulē lieto «Sonarworks» izstrādāto «Reference 3» kalibrācijas programmatūru - sākot no entuziastiem mājas studijās līdz pat augstākā līmeņa studiju kompleksiem, kur darbojas tādas slavenības kā Teilore Svifta, Bejonse, Lēdija Gaga, Coldplay un daudzas citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu