Stricka villā hiphopa balle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 24. novembrī, K.K. fon Stricka villā (Aristīda Briāna ielā 9) norisināsies hiphopa balle. Turpinot ar «Kvartirnik», «Island Deriva» un «ШАБАШ» iesākto pasākumu sēriju, festivāls «Piena svētki» sadarbībā ar producentu apvienību «Piétro» aicina apmeklēt pēdējo šā gada pasākumu K.K. fon Stricka villā – «Rīgas hiphopa balli».

Ikviens tiek aicināts uz smalkām un formālām svinībām neformālā gaisotnē, godinot repa un hiphopa kustību. Ballē būs iespēja kopā baudīt gan jaunu hiphopa un repa mākslinieku, gan sen zināmu leģendu koncertus, kā arī ļauties dejām hiphopa, fanka un soulmūzikas pavadībā. Par mūziku atbildēs Mixmaster AG un Raitis.

Pasākuma īpašie viesi - hip hop grupa no Krievijas pilsētas Čeļabinskas – «Triagrutrika» (Триагрутрика). No pašmāju māksliniekiem uzstāsies Ozols, Edavārdi un Latgalīšu reps.

Grupa «Triagrutrika» no 2011. gada līdz 2016. gadam pārstāvēja ierakstu kompāniju «Gazgolder», kuru ir dibinājis viens no pazīstamākajiem Krievijas reperiem Basta. Savas pastāvēšanas laikā grupa ir izdevusi četrus studijas albumus, kā arī vairākus atsevišķu grupas dalībnieku soloalbumus. Šobrīd grupa aizvada savu jubilejas koncertturneju par godu desmit gadiem uz skatuves.

Ieeja no plkst. 21.00.

Biļetes nopērkamas www.bezrindas.lv. Pirmās 50 biļetes tikai par 10 eiro - izpārdotas. Nākamās 50 par 15 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu