Laikraksts: «Frīdenberga audzējs ir diezgan agresīvas formas, to ir grūti ierobežot»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Grupu «Putnu balle», «Tumsa», «Dzeguzīte» un Eirovīzijas dueta «Valters un Kaža» mūziķis, kā arī LTV raidījuma «Gudrs, vēl gudrāks» vadītājs Valters Frīdenbergs vakar nāca klajā ar lūgumu līdzcilvēkiem palīdzēt. Jau gadu 30 gadus vecais vīrietis cīnās ar nopietnu slimību - vēzi, un, kā sarunā ar laikrakstu «Latvijas Avīze» atklāts, konstatētais audzējs «ir diezgan agresīvas formas, to ir grūti ierobežot».

Jau ziņots, ka portālā «ziedot.lv» tika sākta līdzekļu vākšanas kampaņa, un nepieciešamā pirmā summa, lai ārstētos vienā no lielākajām un prestižākajām slimnīcām pasaulē - Berlīnes Universitātes Šaritē klīnikā, jau saziedota (saziedoti jau vairāk nekā 100 000 eiro).

Intervijā Valters atklāj, ka pārciesta operācija un vairāki ķīmijterapijas kursi, taču slimība atgriezusies. Ikdienā mūziķis lieto pretsāpju zāles un, kā viņš raksturo, «ir labās un ir sliktās dienas».

Uz jautājumu, vai viņš ir domājis meklēt palīdzību pie tantiņām dziedniecēm, Valters atbild noliedzoši. Mūziķis saka, ka ir racionāli domājošs un paļaujas uz moderno medicīnu.

Ārsti Vācijā Valteram esot devuši cerību. «Plinti neesmu metis krūmos vai domājis kaut ko pārtraukt. Tieši otrādi - gribu darboties, gribu turpināt strādāt, uzstāties koncertos un vadīt raidījumu, jo man patīk tas, ko es daru, tas ir mans hobijs, mana dzīve,» viņš atklāj.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu